Vasvári HírmondóHírplacc (2)VároséletBoldog születésnapot, Ilonka néni!

Megelégelték a lakók a szeméthegyeket

Újabb hulladékgyűjtő sziget szűnik meg

Lakossági megkeresést követően kerül sor a Kossuth u. 2-12. számú társasház mögött lévő hulladékgyűjtő sziget megszüntetésére.
A képviselő-testület tagjai júliusi ülésükön indokoltnak tartották a lakók kérését, mivel a hulladékszigetet sokan nem a rendeletetésének megfelelően használják. Nehézségekbe ütközik annak folyamatos rendben tartása, ezáltal a terület és a társasház környezete rendezetlenné vált.
A lakók a 2017. május 23-án megtartott közgyűlésen úgy döntöttek, hogy a jövőben a szelektív hulladék gyűjtéséről a 240 liter űrtartalmú hulladékgyűjtő edények használatával kívánnak gondoskodni.
Korábban a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Szilárdhulladék-gazdálkodási Társulás sikeresen pályázott a települési szilárdhulladék-gazdálkodási rendszerének fejlesztésére. A projekt keretében beszerzésre kerültek 240 literes szelektív hulladékgyűjtő edények, melyeket a Társulás biztosított az ingatlanhasználók részére az addig használt sárga zsákok helyett. A hulladékgyűjtő edények átvételére a Kossuth utcai társasházban lakók részére is lehetőség van, a közszolgáltató Nyíregyháza, Bokréta u. 22. szám alatti telephelyén.
A testület döntésének értelmében a hulladékgyűjtő edények közterületről történő beszedése leghamarabb a közszolgáltató által legközelebb esedékes ürítés után lehetséges, a döntés végrehajtására megállapított határidő ehhez igazodik, a megszüntetés azonban legkésőbb 2017. augusztus 31-ig megtörténik.

allatorvos

oktato

ugyved

jarobeteg

gyogyszertar

Archív cikkek

Lencsevég

polgaror

Ki olvas minket?

Oldalainkat 75 vendég és 0 tag böngészi

Oldal tetejére