Vasvári HírmondóHírplacc (2)VároséletBoldog születésnapot, Ilonka néni!

Boldog születésnapot, Ilonka néni!

Örömteli eseményre került sor a Kornisné Központ „C” épületében 2018.január 23-án.Horváth Józsefné Vámos Ilonka néni 95.születésnapjának megünneplésére kaptunk meghívást.
Lánya,veje,unokái és dédunokái készültek nagy szeretettel eme fontos napra. Intézményünk igazgatónője, Nácsáné dr. Kalán Eszter Hajnalka mondott köszöntő beszédet, majd a család tagjai mellett, Ilonka néni ápolói-gondozói is átadták jókívánságaikat az ünnepeltnek.
Horváth Józsefné Ilonka néni Büdszentmihályon született,1923.január 23-án.Földműves szülők legkisebb gyermekeként, kilencedik testvérnek érkezett a családba. Gyermekévei nagy szeretetben és a kor adottságainak megfelelően sok munkával teltek.1944-ben kötött házasságot Horváth Józseffel. Egy leánygyermekük született, aki két unokával ajándékozta meg szüleit. Ilonka néninek megadatott az az öröm is, hogy két dédunoka boldog nagymamája is lehet. Felnőtt élete családja mellett a munkáról is szólt.

Dolgozott a Haladás Termelőszövetkezetben, majd a tiszalöki Állami Gazdaságban egészen nyugdíjba vonulásáig. Férjét 1985-ben vesztette el, majd betegsége miatt lányához és vejéhez költözött,ahol szeretetben,biztonságban tölthette napjait. Gyengülő fizikális állapota miatt döntött úgy, hogy 2006 nyarán beköltözik intézményünkbe. Családjával a szoros kapcsolat továbbra is megmaradt. Ilonka nénit otthonunkban is csendes, megértő, alkalmazkodó, mindenkihez jó szívvel forduló lakótársként ismerhettük meg.

A Kornisné Központ lakói és dolgozói, valamint lánya, veje, két unokája, unokamenye, unokaveje és két dédunokája nevében kívánunk számára még számos boldog évet, erőt és egészséget!

allatorvos

oktato

ugyved

jarobeteg

gyogyszertar

Archív cikkek

Lencsevég

polgaror

Ki olvas minket?

Oldalainkat 5 vendég és 0 tag böngészi

Oldal tetejére